Remote Back-up

Het is belangrijk dat alle data binnen uw organisatie dagelijks veilig gesteld wordt. Wanneer u dit namelijk niet structureel regelt, loopt u het risico data onherstelbaar te verliezen. Denk hierbij aan brand, diefstal of menselijke fouten waardoor u uw data definitief kwijt kunt raken. Om te voorkomen dat u kostbare gegevens verliest, biedt Shioda Consultancy Remote Back-up aan. Shioda Consultancy maakt dan dagelijks automatisch een back-up van uw gegevens, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Voordelen van Remote Back-up:

U hoeft geen back-uptapes meer te verwisselen of back-upschijven mee naar huis te nemen. Dagelijks ontvangt u een email notificatie met daarin een uitgebreid rapport over de back-up. Zo bent u er altijd zeker van of u back-up gelukt is. De back-ups zijn volledig versleuteld opgeslagen in een professioneel datacenter en kunnen alleen worden gelezen met uw eigen wachtwoord.
Wij bewaren uw gegevens op verschillende plaatsen. U loopt dus nooit meer het gevaar dat bij calamiteiten ook de back-ups verloren gaan. U kunt uw gegevens terugzetten op elk willekeurig systeem waar ook ter wereld.

Data Recovery

Veilige High-End Back-up & Restore, maar dan zonder de High-End Prijs.

Herstel Server functionaliteit in minder dan een half uur
Shioda Back-up Appliance is een superieure back-up en disaster recovery oplossing die voldoet aan de eisen van uw organisatie….en het is betaalbaar!

Feiten & Voordelen
Met zijn ultrasnelle virtualisatie capaciteiten, kan de Shioda Back-up Appliance fungeren als Stand-by server. Dit unieke apparaat kan foutgevoelige en beheerintensieve Tapedrives vervangen en heeft daarnaast nog vele voordelen.

De technologie achter het product
Deze nieuwe NAS-gebaseerde technologie doet aan Block-level Back-up, zodat de digitale 1-en en 0-en van de harddrive gelezen worden, waardoor open-files geen enkel probleem vormen.

Blancco

Blancco is de meest gecertificeerde software voor gegevensverwijdering en bied de meest uitgebreide hardware ondersteuning die verkrijgbaar is. Door gebruik te maken van Blancco voorkomt Shioda Consultancy dat er belangrijke zakelijke en eventueel prive data van werkstations en/of servers op straat komen te liggen. Op het moment dat Shioda Consultancy de data heeft verwijderd met behulp van Blancco is het onmogelijk om deze data weer te herstellen op wat voor manier dan ook. Verder worden er ook controleerbare verwijderingsrapporten gegenereerd.

Shioda Consultancy verwijderd de data van:
- Werkstations
- Servers
- Mobiele telefoons / Smartphones nieuw

Blancco zorgt voor een complete en onherstelbare gegevensverwijdering van harde schijven. Blancco biedt 100% veilige gegevensverwijdering Neem gerust contact met ons op om uw specifieke vereisten te bespreken. Verwijder gegevens permanent om gegevensherstel door ongewenste bronnen te voorkomen.