shioda ict

Over Shioda

Shioda Consultancy is inmiddels meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het adviseren, leveren, installeren en onderhouden van totale ICT Infrastructuren bij bedrijven met 2 tot 100 werkplekken. Dit doen we enerzijds pragmatisch en bouwend op een rotsvast fundament van kennis en vaardigheden, anderzijds proberen we creatief en vindingrijk een infrastructuur te ontwikkelen die jaren meegaat in de tijd.

Met onze ruime expertise kunnen we onze klanten 'op maat' en totaaloplossingen bieden voor ieders IT -behoeften. Vertrouwen en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft u als klant een vast aanspreekpunt waar u voor al u vragen en opmerkingen terecht kunt. Shioda Consultancy is een ervaren Business partner voor het uitrollen van ICT projecten. U kunt er vanuit gaan dat we alles in het werk zullen stellen om samen 1 doel na te streven: 100% tevredenheid!

 
ISO 9001 & ISO 27001
De organisatie ISO (Genève) staat in voor het opstellen en beheren van duizenden verschillende normen. De meeste hiervan zijn productgericht, maar enkele normen slaan op generieke managementsystemen. Deze internationale normen zijn van toepassing op alle typen organisaties (bijvoorbeeld commerciële ondernemingen, overheidsinstanties, non-profitorganisaties). De normen specificeren eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van producten en processen. Verreweg de bekendste norm is de ISO 9001, welke slaat op het managementsysteem voor kwaliteit. ISO 27001 is een ISO standaard voor informatiebeveiliging waarin wordt beschreven hoe Informatiebeveiliging procesmatig ingericht zou kunnen worden.

Shioda is zowel ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd.

 
Algemene Voorwaarden
Download link pdf algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Shioda

Privacy Statement

 

ISO 9001