Remote Support

Remote Service

Shioda Consultancy levert remote support via TeamViewer. Teamviewer is een tool om op afstand de computer van iemand anders over te nemen. Shioda Consultancy kan inloggen op uw pc en zo ondersteuning bieden en eventuele storingen en/of problemen verhelpen, zonder dat er iemand bij u langs hoeft te komen. Door op het support logo onderaan de pagina te klikken begint u met het downloaden van Teamviewer en kunt u een medewerker van Shioda Consultancy toestemming geven om tijdelijk mee te kijken op uw scherm.

Als u op enig moment de remote support sessie, om welke reden dan ook, wilt afbreken kunt u op de cancel knop drukken in het connectie scherm. De remote support sessie zal dan direct beƫindigd zijn en u heeft dan gelijk weer de volledige controle over uw pc.

De programmatuur waarmee de Remote Support sessie wordt uitgevoerd is met veel zorgvuldigheid samengesteld, echter het kan voorkomen dat deze programmatuur -om welke reden dan ook- niet functioneert zoals beoogd. Hierbij kan niet worden uitgesloten dat schade ontstaat aan bijvoorbeeld programmatuur of data op uw pc. Shioda Consultancy is niet aansprakelijk voor eventuele schade in welke vorm dan ook die voortvloeit of verband houdt met het gebruik van de Remote Support dienst. Als u akkoord gaat met de bovenstaande voorwaarden klik dan op het support logo onderaan de pagina.

Disclaimer Remote Support

Door het klikken op het support logo onderaan deze pagina accepteert u een sessie waarbij, vanaf afstand, een medewerker van Shioda Consultancy toegang verschaft tot uw computer.