Projectbegeleiding

Om u een idee te geven van de mogelijkheden die Shioda Consultancy op het gebied van kantoorautomatisering kan bieden, staan de verschillende diensten en producten hiernaast kort beschreven.

Met onze ruime expertise kunnen we onze klanten 'op maat' en totaaloplossingen bieden voor ieders IT -behoeften. Vertrouwen en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom heeft u als klant een vast aanspreekpunt waar u voor al u vragen en opmerkingen terecht kunt. Shioda Consultancy is een ervaren Business partner voor het uitrollen van ICT projecten.

Advies

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven om advies vragen bij de implementatie van software, migratietrajecten of projecten in het aanleggen en/of verhuizen van infrastructuur en andere netwerkstructuren. Natuurlijk wilt u dat er een oplossing voor uw bedrijfsomgeving wordt gevonden waar u zich in kunt vinden. Niet alleen op financiële vlak, maar zeker ook op het gebied van het naadloos overgaan van het ene systeem naar het andere of bij de verhuizing naar een nieuw pand. Wanneer u een reëel beeld wilt krijgen over het totale traject dat afgelegd moet worden, kunt u bij Shioda Consultancy een betrouwbaar en objectief advies krijgen dat afgestemd wordt op uw specifieke bedrijfssituatie.