Hybride werken voor iedereen

Zorg dat externe medewerkers productief en IT-teams tevreden blijven met Lenovo, Shioda en Microsoft.

Hybride werken is hier om te blijven en medewerkers verwachten de vrijheid om elke dag te kiezen waar ze werken. Dit kan een uitdaging zijn voor IT-teams, aangezien het belangrijk is dat medewerkers altijd toegang hebben tot dezelfde gegevens en apps, ongeacht hun locatie of device. Beveiliging kan ook uitdagender zijn in een hybride omgeving. Consistente ondersteuning bieden aan eindgebruikers is een must. Shioda heeft samen met Lenovo en Microsoft de krachten gebundeld om hybride oplossingen te bieden die voor iedere organisatie werkt.

Succesvol hybride werken

Bespaar tijd en geld met Lenovo-oplossingen voor hybride werken.

Om de overstap naar hybride werken succesvol te maken, hebben wij samen met Lenovo en Microsoft een eenvoudige en veilige benadering ontwikkeld die geschikt is voor elke organisatie. Door gebruik te maken van Lenovo-apparaten, met de kracht van Microsoft 365 en Windows 11, kunnen organisaties hybride werken tot een succes maken. Wil je weten hoe je hybride werken kunt faciliteren, terwijl je de kosten laag houdt en je medewerkers productief blijven? Download dan onze brochure.

Hybride werken met Lenovo en Microsoft

  • Verlaagt de totale eigendomskosten van technologie voor medewerkers
  • Garandeert altijd een veilige toegang tot essentiële apps en gegevens
  • Verhoogt de productiviteit en verkort de inwerkperiode
  • Maakt grootschalige implementatie en beheer op afstand van apparaten mogelijk
  • Maakt real-time samenwerking mogelijk met één platform voor gesprekken, chats en evenementen
  • Vermindert de druk op IT-afdelingen

73% van de medewerkers wil flexibel werken

bron: https://business-reporter.co.uk/2021/12/20/hybrid-working-and-the-fight-for-equality-in-2022/

58% van de IT-besluitvormers maakt zich zorgen of ze de technologie voor het werk van de toekomst kunnen leveren

bron: https://www.oenmagazine.com/the-future-of-work-in-2022

83% van de bedrijven geeft aan dat Microsoft Teams hen helpt klantervaringen te verbeteren

Lenovo Think-apparaten, met de kracht van Windows 11

Lenovo en Microsoft bieden eenvoudige, veilige oplossingen die organisaties helpen succesvol te zijn in hybride werken. Met Lenovo-apparaten die gebruik maken van Microsoft 365 en Windows 11, kunnen wij samen met jullie hybride werken tot een succes maken. Voor organisaties resulteert dit in verlaagde totale eigendomskosten van technologie en voor medewerkers veilige toegang tot essentiële apps en gegevens en verhoogde productiviteit. De nieuwe Think-apparaten van Lenovo zijn speciaal ontworpen voor hybride medewerkers en zijn krachtig genoeg om bedrijfskritische workflows aan te kunnen, terwijl ze toch licht genoeg zijn om overal mee naartoe te nemen.

Windows 11 is het ideale besturingssysteem voor hybride werken vanwege de gebruiksvriendelijkheid en productiviteit- en samenwerkingstools die het biedt. Met Microsoft Teams kunnen bedrijven hun klantervaringen verbeteren, terwijl Lenovo’s Device as a Service-bundels IT-uitgaven vereenvoudigen met duidelijke kosten per gebruiker. Samen hebben Lenovo en Microsoft de ervaring, hardware, oplossingen en ondersteuning om organisaties te helpen hun medewerkers veilig, productief en probleemloos te laten werken in een hybride omgeving.

Om op de juiste manier hybride te werken, heb je de juiste partner nodig. Samen met Lenovo en Microsoft kunnen wij je helpen dit proces minder complex te maken. Wij hebben de ervaring, hardware, oplossingen en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw medewerkers probleemloos, veilig en productief hybride kunnen werken.